Як розібрати ноутбук HP ProBook 4310s

Якщо ви вперше приступаєте до розбирання ноутбука, рекомендуємо звернути увагу на статтю «вперше приступаючи до ремонту ноутбука». У цій статті ви знайдете рекомендації які допоможуть уникнути типових помилок в процесі розбирання.


Как почистить ноутбук от пыли HP ProBook 4310s

Если ноутбук перегревается во время работы и резко выключается - это скорей происходит из-за перегрева системы охлаждения. Причиной этому является скопление пыли на радиаторе. Если вовремя не произвести чистку системы охлаждения, это приведет к поломке материнской платы в ноутбуке. Эту проблему можно устранить самостоятельно, повторив все этапы, показанные на видео ниже. Информация предоставленная в наших видео инструкциях дает возможность почистить ноутбук от пыли самостоятельно в домашних условиях. Необходимые инструменты для ремонта, можно приобрести в конце страницы.


Установка SSD в ноутбук HP ProBook 4310s як поміняти жорсткий диск

Відео інструкція по якій зможете самостійно зробити заміну HDD на SSD в ноутбуці HP ProBook 4310s. Так само ви дізнаєтеся як змінити несправний жорсткий диск на новий HDD. Класичні магнітні диски (HDD) більш крихкі і набагато повільніше, ніж сучасні SSD накопичувачі, слідчо заміна HDD на SSD призведе до приросту швидкості ноутбука в рази. З нашого відео нижче, показано крок за кроком як встановити SSD в ноутбук.


Як збільшити оперативну пам'ять на ноутбуці HP ProBook 4310s

У даній відео інструкції ви зможете самостійно додати оперативну пам'ять в ноутбук HP ProBook 4310s. Перш ніж купити оперативну пам'ять для комп'ютера, вам необхідно знати який саме тип пам'яті DDR3 або DDR4 встановлений у вашій моделі. Максимальний обсяг пам'яті у кожного ноутбука індивідуальний, як правило, виробник вказує скільки максимум можна додати оперативної пам'яті. Так само, ще залежить від кількості слотів під планки DDR розпаяні на материнській платі, у кожної моделі це теж індивідуально. Як збільшити обсяг оперативної пам'яті ви зможете дізнатися з нашої відео інструкції нижче.


Заміна клавіатури в ноутбуці HP ProBook 4310s

Ремонт клавіатури в більшості випадків викликаний з пролиттям чаю або кави на поверхню, і як показує практика є два варіанти результату:

  1. Зняти клавіші з клавіатури і прочистити їх механізми за допомогою дистильованою водою або спиртом, використовуючи щітку.
  2. Заміна на нову клавіатуру (якщо чистка кнопок не допомогла), значить рідина потрапила на нижні шари з плівками де розташовані доріжки.

Як скинути біос на ноутбуці HP ProBook 4310s

Якщо комп'ютер постійно скидає дату і час, вам необхідно поміняти батарейку біоса в ноутбуці. У цьому відео буде продемонстровано як це зробити. При зніманні батарейки биоса, відбувається автоматичне скидання «налаштувань bios» на заводські настройки, у багатьох випадках це допомагає прибрати помилки биоса. Якщо зняти батарейку біоса на 15 хвилин, це може допомогти, в разі якщо комп'ютер взагалі не запускається і проблема була в CMOS.


Зворотня збірка HP ProBook 4310s

Після завершення розбирання і ремонту це відео допоможе вам зібрати ноутбук в початковий стан.

Tags Розібрати, HP, інструкція