Заміна екрану Samsung Galaxy J5 G570 Prime

Дана інструкція по заміні екрану підходить для смартфонів Samsung Galaxy J5 Prime 2016/2017, G570M, G570Y, SM-G570F, Samsung Galaxy On5 серії 2016 і 2017 року випуску.

Новий дисплейний модуль для телефону Samsung G570F можна купити перейшовши за цим лінком на Aliexpress. У моєму наборі з дисплеєм в комплекті йдуть допоміжні інструменти для розбирання телефону, з цього нам знадобиться присоска і пластикові медіатори. Будь-які викрутки для заміни дисплея на Samsung G570F нам не знадобляться.

Перш ніж почнемо розборку Samsung G570F хочу відзначити, якщо у вашому випадку, як і в моєму, є тріщини на тачскрін, тоді буде дуже складно зняти дисплейний модуль з телефону так щоб не пошкодити сам дисплей. Але якщо ваш дисплей вже розбитий, то гірше йому не буде.

Дисплейний модуль на смартфоні Samsung G570F проклеєний по всьому периметру телефону і щоб зняти дисплей необхідно буде прогріти лицьову сторону смартфона. Це потрібно для того щоб прогрівся клей і легше було знімати дисплей. Для цього можна використовувати звичайний фен.

Прогріваємо лицьову сторону телефону, беремо присоску і фіксуємо на дисплеї телефону. Тягнемо за кільце присоски до появи отвори між тачскріном і корпусом телефону.


Використовуючи пластиковий медіатор, акуратно відклеюється дисплейний модуль по всьому периметру телефону. Найважче буде відклеїти в місцях де розташована кнопка home і динамік смартфона. Набираємося терпіння і акуратно відклеюється.


Знявши дисплейний модуль з телефону Samsung G570, зніміть захисну кришку шлейфу LCD дисплея.


І вимкніть шлейф дисплея від плати мобільного телефону.


Тепер беремо новий дисплейний модуль. Не поспішайте відразу клеїти модуль, для початку просто підключіть і перевірте чи немає на дисплеї якихось дефектів у вигляді битих пікселів або засветов. Увімкніть андроїд і на головному меню перевірте чи коректно працює тачскрін.


Якщо з дисплеєм все в порядку, відключаємо телефон, знову знімаємо дисплейний модуль і переходимо до установки екрану на смартфон.


Беремо звичайний спирт і ватяну паличку. Далі видаляємо старий клей з корпусу телефону.


Це важливий етап, який не варто ігнорувати, від того як добре ви видалите старий клей, буде залежати наскільки добре ляже новий клей і приклеїться дисплей.


Після того як ви видалили весь старий клей, можна приступати до нанесення клеючої прокладки. Акуратно клеєм прокладку на посадочне місце.


Важливо: щоб краю прокладки не заходили на бортики корпусу, інакше дисплей може погано приклеїтися.

Далі садимо на місце решітку динаміка.


Підключаємо шлейф дисплея до основної плати телефону Samsung G570F і защелкиваем захисною кришкою.


Далі клеєм дисплей до корпусу телефону і протискуєте по всьому периметру дисплей. Якщо у вас погано приклеївся дисплей, можете прогріти поверхню дисплея феном, це може допомогти. Але якщо дисплей так само погано прилягає до корпусу, за цим лінком можна купити спеціальний клей для проклейки дисплея телефону.

Тепер можемо включити телефон, зняти плівку і користуватися смартфоном.

Related Products

Набір інструментів для розборки телефону

Набір інструментів для розборки телефону

Що входить в набір інструментів: Викрутка - 1шт. Змінні насадки - 24шт. Медіатор (spudger..

599

Набір інструментів для розбирання планшета

Набір інструментів для розбирання планшета

Що входить в набір інструментів: Викрутка - 1шт. Змінні насадки - 24шт. Медіатор (spudger..

595

Tags Samsung