Як замінити USB плату Huawei P8 lite (2017)

Необхідні інструменти та викрутки для розбирання Huawei P8 lite (2017):

  • викрутка хрестова (PH00) – 1.5мм
  • пінцет
  • пластикова лопатка і медіатор
  • присоска для зняття дисплея
  • звичайний фен

У нас на сайті ви зможете купити необхідний набір викруток для розбирання Huawei P8 lite (2017)

Якщо ви вперше приступаєте до розбирання смартфона, рекомендуємо звернути увагу на статтю «приступаючи до ремонту телефону». У цій статті є рекомендації, які допоможуть уникнути типових помилок в процесі розбирання та ремонту.


У цій покрокової інструкції я покажу вам як самостійно розібрати і замінити USB плату в телефоні Huawei P8 lite (2017).

Запустіть резервне копіювання даних перед ремонтом, використовуйте чисту робочу поверхню і запасіться достатньою кількістю часу.

Перед тим, як приступити до ремонту не забудьте вимкнути телефон.

Задня кришка приклеєна до рами телефону, тому перш, ніж намагатися її відкрити прогрійте кришку теплим повітрям за допомогою фена. Температура повітря не повинна перевищувати 60-80 градусів. Далі спробуйте вставити токій пластиковий медіатор між кришкою і рамкою телефону. Не вставляйте інструмент більш, ніж на 5 мм. Ви можете встановити пластикові медіатори з усіх боків телефону. Далі дуже обережно обведіть медіатором край телефону для того, щоб відклеїти клей. Як тільки клей відклеєний з усіх боків, акуратно відкрийте задню кришку, гнучкий кабель все ще підключений до пристрою і самій кришці.


Далі відключіть акумулятор, щоб уникнути короткого замикання. Відкрутіть відмічені гвинти на кронштейні. Видаліть з пристрою кронштейн і від'єднайте контакт батареї від материнської плати за допомогою пластикової лопатки.


Від'єднайте датчик відбитків пальців, щоб повністю зняти задню кришку. Відкрутіть гвинт кронштейна і зніміть його. Від'єднайте роз'єм за допомогою пластикового інструменту. Тепер ви можете повністю. зняти задню кришку.

Відкрутіть відмічені гвинти блоку динаміка. Підніміть динамік за допомогою плоского інструменту і вийміть його з пристрою.

Від'єднайте роз'єм гнучкого кабелю від плати USB. Від'єднайте кабель антени з допомогою пінцета. Злегка нагрівайте плату USB, щоб розм'якшити клей. Підніміть плату USB за допомогою плоского інструменту і витягніть його з пристрою.


Установка нової плати USB і зворотна зборка Huawei P8 lite (2017)

При необхідності видаліть захисну плівку з плати USB. Спочатку вставте додаткову плату з портом USB. Натисніть на плату пальцем, щоб вона приклеїлася. Ще не підключайте кабелі, це буде зроблено в наступних кроках.


Спочатку помістіть динамік на нижній край пристрої і вставте його. Потім закріпіть гвинти динамік.


Встановіть нову задню кришку на край пристрої та підключіть роз'єм для відбитків пальців. Прикріпіть кронштейн. Обов'язково зафіксуйте його, а потім закрутіть зазначений гвинт.

Тепер підключіть роз'єм батареї. Встановіть кронштейн і обов'язково зафіксуйте його. Закрутіть відмічені гвинти кронштейна.

Встановіть правильно задню кришку. Прогрійте її феном, щоб клей став м'якшим, а потім притисніть кришку, щоб клей міг охолонути і склеїтися. Гнучкий кабель датчика відбитків пальців дуже чутливий.


Тепер включите ваш пристрій і перевірте всі важливі функції:

Сенсорний / яскравість: перевірте максимальну і мінімальну яскравість вашого дисплея. Перетягніть будь-який додаток по екрану зигзагоподібно. Якщо додаток відстежує ваше пальцем, екран в порядку. Функція зарядки (підключіть USB)

Фронтальна / основна камера

Вібраційний мотор

Кнопки гучності / очікування

Навушник / динамік / мікрофон

Спалах


Tags Розібрати, замінити, інструкція